Nazovite nas
Asortiman
Brodski program
Brodski program

boje, lakovi, brtvila, dvokomponentni temeljni i završni premazi, antifouling

Brodska kozmetika
Brodska kozmetika

sredstva za poliranje, zaštitne maske i odjela, sredstva za pranje, čišćenje i dezinfekciju

Asortiman poliestera
Asortiman poliestera
poliesterska smola, stakleni mat, roving, katalizator, talk, aceton
Građevinski program
Građevinski program

boje, lakovi i lazure

Građevinska kemija
Građevinska kemija
brtvila, ljepila, poliuretanske pjene, hidroizolacija
Bazenski program
Bazenski program
Program proizvoda za kemijski tretman bazenske vode: dezinfekcija, ph vrijednost, stabilizacija
Hempel

Proizvođač boja i premaza za industriju, pomorstvo i kućanstvo.

Soudal

Nudi široku paletu građevinskih kemikalija uključujući ljepila i silikone, brtvila i pjene i mnogih drugih proizvoda koji se koriste u građevinarstvu.

Sika

Tvrtka za specijalne kemijske proizvode s vodećom pozicijom u razvoju i proizvodnji sustava i proizvoda za lijepljenje, brtvljenje, prigušivanje, ojačanje i zaštitu u građevinskom sektoru i industriji motornih vozila.

Allegrini

Nautička linija Alegrini Nautical posebno je dizajnirana za čišćenje, održavanje i zaštitu brodova i njihovih dodataka, dragocjena je podrška za profesionalce i za one koji žele održati učinkovitost svojeg plovila. Zaštitni proizvodi i deterdženti, koncentrirani i jednostavni za upotrebu, idealni za svako okruženje, površine i situacije u nautici.

Helios grupa

Premazi za industriju i kućanstvo.

Helios Grupa, odnosno KANSAI PAINT Grupa obogaćena je mnogim brendovima kao što su Chromos, Belinka, Helios, Color i Kemostik.

Chromos

Lak boje, lakovi, glazure

Belinka

Slike Belinka služe za zaštitu i ukrašavanje drveta. Drvo štitite od štetočina, preventivno, zbog vremenskih neprilika i mehaničkih utjecaja.

JUB

JUB je međunarodno osnovana proizvodna tvrtka s jakim brandovima, koja danas obuhvaća jedanaest podružnica i posluje na više od 30 tržišta širom svijeta.

Neostik

Univerzalna kontaktna kaučukova ljepila Neostik Universal

Ivapool
Sve što vamje potrebno za kristalno čistu vodu bazena.

 

IVAPOOL program proizvoda za kemijski tretman bazenske vode omogućuje održavanje vode u optimalnim uvjetima za kupanje uz zadovoljavanje propisanih vrijednosti traženih parametara.

 

IVAPOOL Cleaner - sredstva za temeljito čišćenje bazena i bazenske opreme prije sezone i punjenja vodom

 

pH vrijednost je jedan od bitnih pokazatelja kvalitete bazenske vode. Optimalna pH vrijednost postiže se proizvodima na smanjenje ili povećanje pH vrijednosti po potrebi

 

IVAPOOL klor tablete, Klor granulat, IVAPOOL Inoklor koriste se za dezinfekciju bazenske vodei omogućavanju mikrobiološku ispravnost vode za kupanje.

 

IVAPOOL Stabilizator koristi se za stabilizaciju količine slobodnog klora u vodi, IVAPOOL Dekloran za uklanjanje suvišnog klora iz vode